October 6th, 2011 / 12 Comments


It’s time to test our Water For Elephants knowledge!  Not only do we have this great quiz, BUT we also have these two beautiful stills below.  The Jacob still now in HQ & the Jacob & Marlena still is new & also in HQ.  I especially adore the Jacob pic, it’s one of my ultimate faves. Have fun everyone…

The Ultimate WATER FOR ELEPHANTS quiz

WATER FOR ELEPHANTS stars the gorgeous Robert Pattinson, the beautiful Reese Witherspoon, and presents an unexpected romance in a uniquely compelling setting. Take the following quiz to test your knowledge and see how much you really know about the film.

1. What is Jacob’s last name?
a. Jankowski
b. Jerkovski
c. Jankovski
d. Jerkowski

2. What profession was Jacob going to school for?
a. Dentist
b. Vet
c. Plumber
d. Accountant

3. What is the name of Jacob’s love interest at the circus?
a. Molly
b. Marlena
c. Matilda
d. Michelle

4. What was Jacob’s job with the circus?
a. Sell the tickets and collect money
b. Choreograph the circus routines
c. Look after all of the circus animals
d. Pick up litter after a performance

5. How did Jacob figure out how to communicate with Rosie the elephant?
a. He said something in Polish and Rosie responded
b. He held up a card with an instruction on it and Rosie responded
c. He used sign language and Rosie responded
d. He acted out the instruction and Rosie responded

6. Rosie is a very special elephant. What is her favourite drink?
a. Tomato Juice
b. Milk
c. Rain Water
d. Alcohol

7. What is the name of the dog that Walter performs with?
a. Elizabeth
b. Snoopy
c. Queenie
d. Sooty

8. The film is based on the novel WATER FOR ELEPHANTS. Who wrote the book?
a. Michael Morpurgo
b. Enid Blyton
c. Sara Gruen
d. Robert Pattinson

9. What is it called when a circus worker is thrown off of the train?
a. Redlighting
b. Moonlighting
c. Sunlighting
d. Offlighting

10. Who do Jacob and Walter hide in their cabin?
a. Queenie
b. Camel
c. Marlena
d. August

Answers under the cut…


Answers
1. a
2. b
3. b
4. c
5. a
6. d
7. c
8. c
9. a
10. b

So, how did you do?  I got 10/10 & no I did NOT cheat lol.

Don’t forget:

Now you can own Robert Pattinson’s costume from WATER FOR ELEPHANTS as seen on the movie poster and Blu-ray/DVD cover. Click here for more details about the auction, which commences 7 October 2011.

Thanks SO much to Splendid Communications & 20th Century Fox Australia.

  • Cindy
    Posted on October 06, 2011

    Yep 10/10 for me too! And no I didn’t cheat either

  • Vicky
    Posted on October 06, 2011

    No cheating here and 10/10!!! That was a bit of fun, thanks Michelle!!

    Oh and, that Jacob pic, it just takes my breath away and it’s one of my faves too!!

  • Maria
    Posted on October 06, 2011

    Michelle I wanted to answer question 3 with (d) *giggles* – a girl can dream right …

  • Michelle
    Posted on October 06, 2011

    Hehe Maria – me too *dreams* 😀

  • Carol
    Posted on October 06, 2011

    I got 10! but that could have something to do with the fact that I watched it 3 times while travelling to the UK recently lol 🙂 Oh and I absolutely love the new layout!

  • Vertigo
    Posted on October 06, 2011

    Oh what, there’s a quiz? *tries to stop looking at the gorgeous HQ stills*

  • rdmickey1989
    Posted on October 06, 2011

    Now if school had been that easy!! Perfect score. And the HQ’s are just ….. GAH!! Reese has goosebumps and I can say for certain that if Rob was holding me and looking at me like that I would have them too !!

  • Sue
    Posted on October 07, 2011

    Another perfect score here! I’m going to a trivia night next week and have basically declared to my table that unless there are Rob-related questions, I’m gonna be pretty useless…..

  • Martha M
    Posted on October 07, 2011

    Yay!!! I Aced it!!! Now if I wouildn’t have, that would have been really embarrassing. After all the times I saw it, I better had aced it!

  • Elane
    Posted on October 07, 2011

    If school had been like that I would have been there everyday 🙂 enjoying the study material

  • Carmel
    Posted on October 07, 2011

    b. He held up a card with an instruction on it and Rosie responded – HaHaHaHaHa

  • lise-lou
    Posted on October 09, 2011

    LOL yep number 3 should have been d. Rob as Jacob is souch a beautiful thing can’t wait to watch it again tonight.

  • Leave a Reply



    Current Mood
    image host
    Rob’s Promo Schedule
  • No Upcoming Appearances
  • Rob’s Film Schedule
    The Batman Role: Bruce Wayne | Batman
    Director: Matt Reeves
    Release Date: 1 October 2021. Filming commenced 27 Jan 2020 | Filming suspended 14 March 2020 due to COVID-19. Production rumoured to recommence September 2020. Stay tuned for DCFanDome with exclusive content - 22 August 2020



    Tenet Role: TBA
    Director: Christopher Nolan
    Release Date: 26 August 2020 - check out our film page for all confirmed release dates by clicking on "News" below



    Waiting for the Barbarians Role: Warrant Officer Mandel
    Director: Ciro Guerra
    Release Date: World Premiere Venice FF 6 Sept 2019 | Opening film Cartagena FF 11 March 2020. Releasing digitally in US on 7 August 2020



    The Devil All the Time Role: Preston Teagardin
    Director: Antonio Campos
    Release Date: 16 September 2020.



    The Stars at Noon Role: TBA
    Director: Claire Denis
    Release Date: 2021 - Pre-Production: 18 February 2020 (Rumoured to be filming September 2020 in South America).


    The Lighthouse Role: Ephraim Winslow
    Director: Robert Eggers
    Release Date: Screening at TIFF Sept 2019 | US 18 Oct 2019 - DVD releases at Film Page - click News below



    The King Role: The Dauphin of France
    Director: David Michôd
    Release Date: World Premiere (Out of Competition) Venice Film Festival 2019 2 Sept 2019 | Now on Netflix.



    Information for all of Robert's past films can also be found at RPAU's individual film pages by clicking photo below.
    RPAU Exclusives
    RPAU's Exclusive Interview with Robert Pattinson on the Red Carpet at The Rover Premiere Sydney Film Festival 2014.



    Robert Pattinson and David Michôd respond to RPAU's Question at the Official Sydney Press Conference for The Rover June 2014.



    Other interviews with RPAU on the Red Carpet at The Rover Premiere Sydney Film Festival 2014 can be found at The Rover Master Post.
    RPAustralia Twitter
    RPAustralia Calendar
    image host

    Free Download 2020 RPAU Calendar

    imgbox
    Thanks to Suze
    Rob’s Fanmail Address
    UK Address
    Robert Pattinson
    c/o Curtis Brown Group Ltd.
    Haymarket House
    5th Floor, 28-29
    Haymarket London, SW1Y 4SP
    England

    US Address
    Robert Pattinson
    c/o William Morris Endeavor (WME) Entertainment
    Stephanie Ritz
    9601 Wilshire Blvd. Floor 3
    Beverly Hills, CA 90210
    USA
    Site Meter
    Rob Fans Online: 139,543
    Total Views: 6,815,142
    About Us
  • Site Opened: 4 November 2008
  • Email Us: robertpattinsonau@gmail.com (for tips & suggestions) & robertpattinsonau@hotmail.com
  • Hosted by: Dreamhost
  • Designed by: GratrixDesigns.co.uk

  • Follow us on Twitter







    Search
    Disclaimer
    Robert Pattinson Australia is not affiliated with Robert Pattinson or his management in any way. Any form of copyright infringement is unintended. We respect Robert's right to privacy and do not post intrusive photos or information about his private life. Respecting Robert because actions speak louder than words.


    BD2.jpg
    BD1.jpg
    BD3.jpg
    002crop.jpg
    001.jpg
    031.jpg
    033.jpg
    034.jpg
    032.jpg
    030.jpg
    029.jpg
    028.jpg
    027.jpg
    026.jpg
    025.jpg
    024.jpg
    020.jpg
    022.jpg
    023.jpg
    021.jpg
    016.jpg
    019.jpg
    018.jpg
    017.jpg
    015.jpg
    010.jpg
    013.jpg
    014.jpg
    012.jpg
    011.jpg
    09.jpg
    07.jpg
    08.jpg
    06.jpg
    05.jpg
    01.jpg